Вебер продужио уговор са Ред Булом

Аустралијски возач Марк Вебер продужио је уговор са екипом Формуле један Ред Булом на још годину дана, пренели су медији.

"Срећан сам у Ред Булу и драго ми је што ћу следеће године возити за тај тим. Надам се да ћемо наставити са добрим резултатима.

Очекује нас узбудљива завршница шампионата, а радујем се што ћу бити део екипе која ће направити ново возило РБ6 за следећу сезону", рекао је Вебер.

Директор екипе Кристијан Хорнер рекао је да је задовољан наставком сарадње са аустралијским возачем.

"Вебер је показао посвећеност екипи. Његови резултати показују да је у животној форми, што је и доказао победом у Немачкој. Направили смо добру одлуку када смо одлучили да га задржимо", рекао је Хорнер.

"Верујемо да су Вебер и Себастијан Фетел једна од најјачих возачких постава у Формули један", додао је он.

Вебер је трећи у генералном пласману возача у шампионату Формуле један са 45,5 бодова, његов тимски колега Фетел је други са 47 бодова, док је први возач екипе Брон ГП Џенсон Батон.

Екипа Ред Бул друга је у пласману конструктора са 92,5 бодова, а први је Брон ГП са 112 бодова.

Наредна, 10. трка у шампионату Формуле један вози се 26. јула за Велику награду Мађарске на стази Хунгароринг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи