Павловићу друго место у Белгији

Српски аутомобилиста Милош Павловић освојио је друго место у трци формуле 2 у Спа Франкошампу. Београђанин је стигао на циљ трећи, али је након трке другопласирани возач Анди Соучек кажњен са десет секунди због инцидента у трећем кругу и пао је на четврту позицију, док је Милош напредовао за једно место.

Победу у Белгији постигао је Немац Тобијас Хегевалд. Павловић је стартовао са седме позиције, али се омах пробио на четврто место.

До краја трке успео је да побољша свој положај. Освајањем другог места Павловић је са нових осам бодова поправио свој положај у генералном пласману, па сада дели шесто, седмо и осмо место са Хегевалдом и Енгом (12 бодова). Лидер првенства је Жилијен Жус са 22 бода.

У недељу на истој стази у Спа Франкошампу возиће се друга трка. Милош Павловић ће стартовати са 6. места.

Резултати прве трке у Белгији:
1. Хегевалд (Немачка) 11 кругова
2. Павловић (Србија) +7,896
3. Жус (Француска) +8,619
4. Соучек (Шпанија +14,149
5. Кларк (В.Британија) +19,406
6. Гладис (В.Британија) +19,955
7. Карјалаинен (Финска) +21,720
8. Пископо (Италија) +27,003
9. Бортолоти (Италија) +34,193 

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи