Сагмајстер солидан

Габор Сагмајстер освојио је 38. место у генералном пласману мотоциклиста у првој етапи на релију Абу Даби, док је у конкуренцији мотора до 690 кубика био 22.

Шпанац Марк Кома био је најбржи у етапи од Абу Дабија до Мореба.

- Било је доста напорно, нарочито првих 100 километара специјалног испита. Само дине по јако топлом времену. Температура се кретала између 36 и 40 Целзијуса. Једном сам пао и само једном ми је мотор утонуо у песак, тако да сам задовољан. Бољи тренинг за вожњу по динама нисам могао да изаберем - изјавио је ексклузивно за сајт РТС-а Габор Сагмајстер.

Друга од пет етапа возиће се у понедељак.

- Биће још напорније него данас, али важно је да се добро осећам. Имам снаге. Битно је да не падате често са мотора, јер сваки пут кад морате да подигнете мотор, губите снагу и самим тим попушта концентрација. Мој клупски колега Миран Становник је освојио 13. место. Он баш воли тај број. Имао је на Дакар релију стартни број 13, а сада у Абу Дабију вози 13. пут. Ја сам овде дебитант и скупљам искуство. Иначе дува неки врели ветар, не може да се живи од песка - завршио је причу Габор Сагмајстер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи