Габор отпутовао у Абу Даби

Мотоциклиста из Суботице Габор Сагмајстер отпутовао је у Абу Даби где ће од 27. марта учествовати на маратонском релију који се бодује за Светски куп.

Сагмајстер је ка Уједињеним Арапским Емиратима отпутовао авином преко Франкфурта. 

- Овај рели ми служи као припрема за Дакар рели. Вожња по пустињи ми је у претходне две године на Дакару представљала највећи проблем и сада идем да тренирам. Ако негде има дина и песка, онда је то Абу Даби. За пустињу је потребно искуство и верујем да ће ми се овај пут вишеструко исплатити. У Франкфурту ћемо се наћи са мојим клупским колегом Мираном Становником,  словеначким  мотоциклистом, који већ годинама вози у светском врху - истакао је Габор Сагмајстер.

Са нашим асом у Абу Даби отпутовао је механичар Марко Копуновић.

- Следећи Дакар рели 2011. возиће се у Јужној Америци. То је јуче потврђено и већ сада почињу припреме за најтеже такмичење у овом спорту. Потребно је обезбедити финансијска средства, која нису мала. Верујем да ће се све завршити како треба уз подршку Министартсва за спорт и омладину и мојих спонзора. Српска застава ће бити на Дакар релију и наредне године - додао је Сагмајстер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи