Ексклузивно: Mарк Кома поздравља навијаче у Србији

Двоструки победник Дакар релија Шпанац Марк Кома у ексклузивном разговору са репортером РТС-а у Буенос Ајресу, поздравио је све навијаче у Србији и честитао им Нову 2010. годину.

Марк Кома ће возити мотор марке КТМ 690. Има 29 година, на Дакар релију побеђивао је 2006. и 2009. године. Ове сезоне освојио је прво место на маратонским такмичењима у Дубаију, Тунису и Мароку.

- Желим да поздравим све своје највијаче у Србији. Пратите моје вожње и даље. Видећемо шта ће се десити у наредне две недеље. Надам се успеху. Даћу све од себе, па ћемо видети резултат на крају. Јако је лепо кад знате да вас људи у другим земљама цене, људи који нису из моје државе. Поздрав свима у Србији и хвала вам.

Можете ли да одбраните титулу?

- Мој циљ је победа. Знам да ће бити тешко, да имам брзе ривале, многи желе да заузму моје место, али верујте нећу га никоме предати без велике борбе. Структура у екипи која ме прати је добра, Жорди Виљадомс ми је клупски колега већ 7 сезона и сјајно сарађујемо. Познато је да ја нисам неки тактичар, возим увек што је могуће брже, без обзира на то да ли имам велику предност или сам принуђен ја да јурим некога. Тако ће бити и сада.

Опуштен и видно расположен прошлогодишњи победник Дакар релија у конкуренцији мотоциклиста позирао је са такмичарима из Србије и Словеније Габором Сагмајстером и Мираном Становником, као и са навијачима из наше земље Марком Копуновићем и Александром Билановићем. Марк Кома није пропустио да на крају каже:

- Пренесите свима у Србији да им желим срећну Нову годину. Пријатно сам се изненадио кад сте ми рекли да многи навијају баш за мене. Нека само прате Дакар рели и уживају.

Старт 31. Дакар релија је 1. јануара у Буенос Ајресу. Егзибициона вожња предвиђена је до Колона, а такмичење почиње 2. јануара када се вози прва етапа до Кордобе.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи