Шумахер: Размишљао сам о повратку на стазу

Бивши седмоструки првак света у Формули један Михаел Шумахер признао је да је претходне две године, откако се повукао, размишљао о повратку на стазу.

Немачки аутомобилиста је у изјави дневнику "Билд" рекао да је ипак одлучио да остане у пензији, јер му мотивација више није на истом нивоу.

"Имао сам неколико занимљивих могућности, али сам их све одбацио. Нисам желео да се тркам само из забаве, јер ме тако нешто не занима", објаснио је бивши шампион из редова Ферарија.

Шумахерова каријера у Формули један трајала је 16 година, од 1990. до 2006. За то време Немац је забележио 91 победу и освојио укупно 1.369 поена.

Након повлачења 2006. Шумахер је неколико пута учествовао у разним егзибиционим тркама, али није показивао жељу за повратком у Формулу један.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи