Хамилтон: Следеће годину хоћу више да уживам у животу

Светски шампион у Формули један Луис Хамилтон рекао је да следеће сезоне планира више да "ужива" у такмичењу и да смањи притисак медија и навијача који га је пратио ове године.

Возач Мекларена, који је ове сезоне постао најмлађи шампион у историји Формуле један, признао је да је у 2008. мало излазио и дружио се, јер је највећи део времена проводио по хотелима припремајући се за трке.

"Следеће године планирам мало више да уживам. То не значи да ћу стално ићи на журке, већ да желим више времена да проведем са пријатељима. Осећам велики притисак, поготово након освајања титуле, када је цела нација видела да могу да будем први", рекао је 23-годишњи Британац.

"Ове сезоне нисам уопште стизао да се дружим са људима. Стално сам био по хотелима, а људи су ми говорили 'Па, ти стално путујеш и обилажиш толико земаља'. Нажалост, нисам стигао да видим све те земље", додао је он.

Хамилтон је ове сезоне забележио пет победа у светском шампионату и са бодом више од Фелипеа Масе из Ферарија освојио титулу првака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи