Форс Индија у наредној сезони са Мерцедесовим моторима

Екипа Форс Индија потписала је партнерски угоовр са Мерцедес Бенцом и користиће моторе немачког прозивођача у наредној сезони Формуле један, саопштио је индијски тим.

"На основу дугогодишњег уговора Мерцедес Бенц ће својим моторима снабдевати возила Форс Индије", наводи се у саопштењу индијске екипе и додаје да је завршена сарадња са досадашњим снабдевачем Фереријем.

Екипа Форс Индија је, такође, потписала партнерски уговор са Мекларен Технолоџис.

"Мекларен ће возила Форс Индије снабдевати хидрауличним системима и обезбедиће оперативну подршку, како би функције екипе биле на највишем могућем нивоу", наводи се.

Председник индијске екипе Виџај Малија изразио је задовољство потписивањем уговора са Мерцедесом и Меклареном.

"Задовољни смо. Мекларен и Мерцедес су два најпознатија имена у историји мото-спорта. Последњих година постижу велике успехе у Формули један, а ове сезоне је њихов возач Луис Хамилтон, у драматичној завршници освојио титулу шампиона", рекао је Малија.

Ове сезоне возачи Форс Индије Ђанкарло Физикела и Адријан Зутил нису освојили ниједан поен у шампионату.

"Екипа Форс Индија такмичи се у шампионату Формуле један тек годину дана и прва сезона неизбежно служи као период учења и адаптације. Желимо добро да обавимо посао, а не само да сакупљамо бодове", рекао је Малија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи