Хамилтону честитао и Алонсо

Шампиону света у формули 1 Луису Хамилтону честитао је на титули и његов велики ривал и некадашњи клупски колега Фернандо Алонсо.

На промоцији Мерцедеса под називом "Звезде и аутомобили" у Штутгарту у Немачкој, возач Мекларена Луис Хамилтон истакао је да га је обрадовала честитка Фернанда Алонса. Шпанац и Британац били су у лошим односима још од прошле сезоне када су возили заједно у истом тиму.

- "Била је велика ствар видети Алонса у нашем боксу. Посетио је нашу екипу и честитао на успеху. Окренуо сам се и видео га испред себе, пружио ми је руку, честитао ми, а потом је одао признање и осталом делу екипе. То може само велики човек и захвалан сам му на томе" - истакао је Луис Хамилтон.

Најмлађи шампион света у формули 1 лепо се провео у Немачкој. Имао је времена и да седне за бубњеве и покаже да није само добар аутомобилиста, већ и да има талента и за музику.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи