Кубица мења Алонса у екипи Реноа

Пољак Роберт Кубица следеће сезоне возиће за екипу Реноа уместо Фернанда Алонса, који прелази у Ферари, саопштио је француски тим. Поред Кубице, следеће сезоне за Рено возиће и француски аутомобилиста Роман Грожан.

Финансијски детаљи и дужина уговора са Кубицом нису саопштени.

"Према Реноу имам посебан однос јер сам 2005. освојио такмичење Светску серију у организацији тог произвођача. То је касније довело до мог дебија у Формули један", рекао је Кубица.

Кубица од 2006. године вози за екипу BМW Заубер, а прошле сезоне био је у конкуренцији возача који су се борили за титулу светског првака Формуле један.

Екипа BМW-а раније ове године саопштила је да се од следеће сезоне неће такмичити у Формули један.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи