Раиконен размишља о одласку из Формуле један

Фински аутомобилиста Кими Раиконен, који ће по завршетку сезоне напустити екипу Ферарија, рекао је да ће остати у Формули један само уколико добије добру понуду неког другог врхунског тима.

Раиконена ће следеће сезоне у екипи Ферарија заменити двоструки светски првак Фернандо Алонсо.
"Можда ћу наставити да се такмичим у Формули један, а можда и не. Мој једини циљ, ако будем возио следеће сезоне, јесте да имам болид у којем могу да освојим титулу шампиона. Све друго не би имало никаквог смисла", поручио је Раиконен.

Раиконен је признао да би размотрио евентуалну понуду екипе Мекларен, за коју је својвремено возио. Његовом земљаку Хеикију Ковалаинену уговор са Меклареном истиче на крају ове сезоне.
"Не могу ништа лоше да кажем о Мекларену. Одувек смо имали добар однос. Постоји та могућност, али засад, нисам превише размишљао о њој", навео је Раиконен.

Финац није желео да одбаци ни могућност да од следеће сезоне вози рели трке.
"И то је могуће, али још не знам шта ће се десити. У неком тренутку ћу одлучити, а то ће се свакако десити пре почетка следеће сезоне", закључио је он.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи