Реми Бизуар најбољи у “Ноћи скокова”

Француски такмичар Реми Бизуар освојио је прво место у мотокросу слободним стилом на такмичењу “Ноћ скокова” у београдској Арени, које се одржава у оквиру Светског шампионата.

Бизуар је у финалу одушевио преко 7.000 гледалаца у Србији и овацијама је испраћен из Арене. Друго место припало је Чеху Либору Подмолу, док је трећи био Фредерик Јохансон из Шведске.

Један од фаворита Американац Џек Роу био је на прагу тријумфа, али је приликом извођења последњег трика, који доноси двоструко већи број поена, пао и прописно се угрувао. Незгоду у квалификацијама доживео је и Белгијанац Жил де Јонг.

Публика је имала прилике да види 12 врхунских такмичара у мотокросу слободним стилом. Бизуар је био најбољи и у квалификацијама и у финалу, док је у упоредној вожњи пехар припао Шпанцу Хозе Миралесу Гарсији. Њега је публика посебно наградила аплаузима због веома атрактивних скокова и опасних трикова.

У дисциплини "највиши скок" прво место поделили су Моралес и Пољак Бартош Оглаза. Они су са моторима прескочили 9,5 метара, али су затим по два пута рушили лествицу на 10 метара. Треће место поделили су Чех Либор Подмол и Изо Брис из Француске са резултатом 7,5 м. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи