Читај ми!

Шумахер снимио сопствену несрећу

Породица Михаела Шумахера предала истажитељима камеру са кациге са којом је на дан несреће скијао. Још није познато да ли је она била укључена током кобног спуста. Здравствено стање Шумахера и даље критично, али стабилно. Кубица: Медији, имајте поштовања.

13.24 - Менаџер Михаила Шумахера Сабине Кем потврдила је да је породица повређеног возача предала француским истражитељима камеру коју је бивши шампион Формуле један носио на кациги током несреће на скијању. Кем је саопштила и да је здравствено стање Шумахера и даље критично, али стабилно. Она је, такође, затражила од медија да поштују приватност породице Шумахер.

13.14 - Бивши вожач Формуле један, Пољак Роберт Кубица нада се да ће медији имати поштовања према породици и пријатељима Михаела Шумахера. Кубица је био у сличној ситуацији као Шумахер после несреће на рели трци у Андори у фебруару 2011. године. Несрећа Шумахера изазвала је велику медијску пажњу широм света, а било је и извештаја да је један новинар прерушен у свештеника покушао да уђе у болничку собу. "Био сам у сличној ситуацији и знам да медији умеју да играју прилично прљаво у веома тешком периоду за њега, његову породицу и блиске пријатеље... За све у мото спорту сигурно није било лак крај прошле и почетак нове године. Желим му све најбоље и надам се да ће се опоравити и да ће све бити у реду", казао је Кубица.

Менаџер Михаила Шумахера Сабине Кем потврдила је да је породица повређеног возача предала француским истражитељима камеру коју је бивши шампион Формуле један носио на кациги током несреће на скијању.

Кем је саопштила и да је здравствено стање Шумахера и даље критично, али стабилно. Она је, такође, затражила од медија да поштују приватност породице Шумахер.

"Камеру са кациге породица је предала добровољно. Није тачно да је то урађено противно жељама породице. Молимо вас да поштујте приватност породице... У договору са лекарима који лече Михаила, не очекује да ће бити конференције за медије пре понедељка", навела је Кам.

Овим саопштењем породица Михаела Шумахера одбацила је наводе да живот бившег шампиона Формуле један више није у опасности. Филип Страјф, који се представио као пријатељ породице, рекао је новинарима испред болнице у Греноблу да су му лекари казали да Шумахер више није животно угрожен.

"Ја нисам лекар, само понављам сто ми је рекао Жерар Саилан (хирург и пријатељ породице Шумахер). Он ми је рекао да је Шумахерово стање и даље озбиљно, али да више није у опасности... Он има само 45 година, млад је и увек је био у форми. Он је у топ форми и нема разлога да ово не прегура", рекао је Страјф.

Овакве изјаве изазвале су, како пише Скај спорт, жестоку реакцију породице Шумахер, која је навела да само званичне изјаве који они дају имају кредибилитет.

"Желимо да нагласимо да било које информације у вези Михаеловог здравља које не долазе од лекара који га лече или од његовог менаџмента треба третирати као чисто нагађање", рекла је Кам.

Седмоструки шампион Формуле један је у вештачкој коми од недеље када је повредио главу док се у скијалишту Мерибел у Француској скијао ван означене стазе заједно са 14-годишњим сином.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару