Читај ми!

Фетел чека Кимија

Спекулације око преласка Кимија Раиконена у екипу Ред Була све су интезивније, а и Себастијан Фетел не би имао ништа против да му Финац буде клупски колега. Коначну одлуку око заменика Марка Вебера донеће власник екипе Дитрих Матешиц.

Троструки узастопни светски шампион Формуле један, Немац Себастијан Фетел, изјавио је данас да не би имао ништа против да Финац Кими Раиконен следеће сезоне пређе у Ред Бул.

Возач Ред Була Фетел је јуче, први пут у каријери, победио у трци за Велику награду Немачке. Он је само за секунду био бржи од Раиконена, с којим се до последњег круга борио за победу.

Светском шампиону из 2007. године Раиконену на крају сезоне истиче уговор с Лотусом, а медији спекулишу да ће у Ред Булу заменити Аустралијанца Марка Вебера, који се на крају сезоне повлачи из Формуле један.

"Много поштујем Кимија, одувек је према мени био отворен и искрен, па не бих имао ништа против да дође. То би био велики изазов. Нисам разговарао са члановима екипе, али видели сте да су у последњих неколико трка добро возили и момци из екипе Торо Росо. Менаџмент ће донети коначну одлуку", рекао је Фетел за Скај спортс.

Медији су спекулисали да су челници Ред Була постигли договор с Раиконеном на трци у Силверстону, а да су међу кандидатима били возачи екипе Торо Росо Жан Ерик Верњ и Данијел Рикардо.

"Ја не доносим одлуке и те ствари заиста не утичу на моје наступе. Ове године идем корак по корак, а следеће године нас чекају нове ствари и нове промене правила, возила, мотора. Имаћемо много посла", рекао је 26-годишњи Немац.

Директор екипе Ред Бул Кристијан Хорнер рекао је прошле недеље да ће после договора са најближим сарадницима коначну одлуку о доласку новог возача донети власник екипе Дитрих Матешиц.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару