Читај ми!

Вебер се премишља

Аустралијанац Марк Вебер, возач Ред Була, рекао је да ће сезону завршити у тој екипи, али да још не зна да ли ће потписати нови уговор. Вебер је љут на клупског колегу Себастијана Фетела и на челнике екипе због инцидента током трке за Велику награду Малезије где је освојио друго место.

Актуелни светски шампион Фетел је у завршници трке, упркос наредби из бокса, претекао Вебера и победио, али га челници екипе због тога нису казнили, те Вебер размишља да по истеку уговора напусти Ред Бул.

"Намеравам да завршим сезону у Ред Булу. Многи су у то сумњали, али остаћу у екипи. Одувек сам размишљао само о текућој сезони... Не видим зашто бих сада морао да доносим одлуке о будућности", рекао је Вебер новинарима у Шангају где ће се у недељу возити Трка за Велику награду Кине.

Он је рекао да ће пред крај сезоне разговарати с челницима Ред Була.

"На лето ћу разговарати са њима. Тек смо пред трећом трком у шампионату и никада у том периоду сезоне нисам доносио одлуке о каријери. Знам да се о томе прича, али не видим због чега бих сада одлучивао", рекао је Вебер.

"Очигледно је да су наши односи затегнути и то није први пут. Сада морамо да се концентришемо на наше наступе. Мислим да екипа није била лоша у Малезији, али многима је било непријатно... Таква ситуација се ове сезоне можда више неће поновити – али могла би да се догоди у недељу. То још не знамо", додао је аустралијски возач.

Вебер је рекао да се радује предстојећој трци и оценио да је у Малезији Ред Бул показао да има конкурентно возило.

"Добро се осећам после малог одмора и радујем се повратку на стазу. Доказали смо да имамо конкурентно возило у прве две трке, али знамо да нас чека још посла. Нисмо имали довољно добар болид да победимо у Аустралији, али у Малезији свакако јесмо", рекао је Вебер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару