Читај ми!

Перес "нишани" титулу у Ф1

Мекларен се озбиљно припрема за нову сезону у Формули један. Ведете екипе биће Џенсон Батон и Серхио Перес, који је заменио Хамилтона новог возача Мерцедеса. Перес се нада да може са Меклареном и до титуле.

Возач Мекларена Серхио Перес изјавио је да ове сезоне може да освоји титулу светског шампиона у Формули један, као и да му се остварио сан због преласка у британски тим.

"Чим уђете на врата Меклареновог штаба видите сјајна возила и дугу историју екипе, због чега се осећате одлично. Остварио ми се сан, возићу за Мекларен", рекао је бивши возач Заубера Серхио Перес.

Мексички возач ће у Мекларену заменити бившег светског шампиона Луиса Хамилтона, који ће у предстојећој сезони возити за Мерцедес.

"Даћу све од себе у свакој трци, у возилу и ван стазе, радићу с том великом породицом у Мекларену. Када дођете у тај тим, титула светског шампиона је сама по себи циљ, иначе не треба да будете у Мекларену. Сви у екипи су посвећени освајању титуле и ја сам дошао да бих то остварио", додао је 22-годишњи возач.

За Мекларен ће возити и светски шампион из 2009. године Џенсон Батон, који би, према писању медија, требало да буде први возач британске екипе.
"Џенсон је брз возач и један од најбољих на свету. Морам себи да направим простор, али мислим да ћу моћи да радим са њим. Од њега ћу много научити, али желим и да га победим", рекао је Перес.

"У Мекларену ћу напредовати на многим пољима. Када почне сезона, видећемо у чему можемо да се поправимо, али прво нам предстоје тестирања. Џенсон и ја морамо све да урадимо како бисмо омогућили да Мекларенова возила буду конкурентна у шампионату", додао је он.
Мекларен ће болид за нову сезону представити 31. јануара, а зимска тестирања почињу следеће недеље на стази у Хересу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару