Шест недеља до 36. БГД маратона: Пада рекорд, већ пријављено 6.700 тркача

На шест недеља до 36. Београдског маратона учешће је већ пријавило 6.700 тркача, што је уједно укупан број учесника прошлогодишњег Београдског маратона, саопштили су организатори. Београдски маратон заказан је за недељу, 23. април 2023. године, са стартом у 10 часова код цркве Св. Марка.

Шест недеља до 36. БГД маратона: Пада рекорд, већ пријављено 6.700 тркача Шест недеља до 36. БГД маратона: Пада рекорд, већ пријављено 6.700 тркача

"Тренутно интересовање сведочи да можемо да очекујемо рекордан број учесника и спектакл на улицама Београда! Хвала свима који су нам указали поверење, радимо пуном паром да ово поверење оправдамо и радујемо се скором заједничком дружењу", наводе у саопштењу организатора Београдског маратона.

Како се истиче, посебан куриозитет 36. Београдског маратона чини екипна, штафетна трка на 21км, у којој четири члана тима пређу дистанцу полумаратона – дужине 21км.

Ова трка је намењена свима који желе да осете маратонску енергију и тимски дух, а који нису физички припремљени да истрче самостално целу дужину.

Такође, штафетна трка је одличан начин да фирме организују рекреацију и дружење за запослене, а прошлогодишња бројка од близу 1.000 учесника у штафети сведочи о великом интересовању за ову трку.

Београдски маратон, 36. по реду, заказан је за недељу, 23. априла са стартом у 10 часова код цркве Св. Марка.

Пријаве су још увек отворене, а у зависности од нивоа форме, маратонци бирају да ли ће се пријавити за полумаратон 21км или цео маратон од 42 км, а сви остали учесници имају могућност да се опробају на трци дужине 10 км, која се први пут организује у оквиру Београдског маратона или да прошетају на "Трци задовољства“ стазу дужине 2,5 км заједно са породицом, пријатељима или љубимцима.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво