Тамара Салашки без полуфинала за 12 стотинки

Тамара Салашки је завршила учешће на Светском првенству у Лондону у трци на 400 метара. Она је ову деоницу претрчала за 52.13 секунди и полуфинале јој је измакло за 12 стотинки. Салашки: Уживала сам у трци пред 60.000 људи на Олимпијском стадиону.

Тамара Салашки је трчала у шестој квалификационој групи и заузела пето место временом 52.13 секунди, што није било довољно да се пласира у полуфинале.

То је укупно било 23. време у квалификацијама, а српској атлетичарки је за само 12 стотинки измакло полуфинале. Најбоља у квалификацијама била је Салва Ијд Назер из Бахреина која је кроз циљ прошла за 50,57 секунди. 

У даље такмичење пласирале су се по три првопласиране из сваке групе плус шест такмичарки по резултату.

Салашки: Уживала сам у трци пред 60.000 људи на Олимпијском стадиону

Српска атлетичарка Тамара Салашки рекла је данас да је прижељкивала полуфинале на Светском првенству, али је да додала да је дала све од себе да је уживала на Олимпијском стадиону у Лондону.

"Срећа са групама није била на мојој страни, али шта да радимо. Дала сам све од себе и уживала у трци пред око 60.000 људи на Олимпијском стадиону. Због тога сам срећна и задовољна. Прижељкивала сам полуфинале, али овај пут ми се жеља није остварила. Хвала свима на подршци", рекла је Салашки, преноси Атлетски савез Србије.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 09. септембар 2024.
27° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару