Младеновић: Све је спремно за 30. Београдски маратон

Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић изјавио је да је све спремно за јубиларни 30. Београдски маратон.

Младеновић је на конференцији за новинаре у Старом двору пожелео добродошлицу промотерима овогодишњег маратона, легендарним спортистима Рози Моти и Хавијеру Сотомајору.

Он је навео да су све градске службе, јавна предузећа и ресорни секретаријати спремни за маратон и позвао је Београђане да се прикључе манифестацији и буду део историје.

"Будите део историје и учествујте у Трци задовољства, на пет километара, ако се већ до сада нисте пријавили за трке у полумаратону и маратону. Ако нисте у прилици да трчите, изађите и поздравите маратонце, да на тај начин заједно пошаљемо лепу слику у свет", додао је Младеновић, пренео је Беоинфо.

Он је захвалио предузећу "Београдски маратон" на урађеном послу у организацији 30. маратона, као и на пројекту "Легенде поново у Београду", који је окупио седам легенди атлетике.

Славна маратонка Роза Мота, која је већ била промотер Београдског маратона 2011. године, изразила је задовољство новим доласком у српску престоницу. Она је рекла да се нада да ће бити позвана и на јубиларни 50. маратон.

Светски рекордер у скоку у вис Хавијер Сотомајор, који је био промотер прошлогодишњег Београдског маратона, рекао је да му је велико задовољство што је поново дошао у Београд у склопу најмасовнијег спортског догађаја у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 10. септембар 2024.
18° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару