Честитке за Ивану Шпановић

Председник владе Србије Александар Вучић, председник Србије Томислав Николић и министар омладине и спорта Вања Удовичић честитали су Ивани Шпановић обарање националног рекорда, постизање најбољег резултата на свету ове године и златну медаљу у скоку у даљ на Европском дворанском првенству.

"Велико ми је задовољство да честитам Ивани Шпановић освајање злата на Европском првенству у дворани у Београду! Свака част за нашу европску шампионку! Још један у низу Ваших великих резултата којима се поноси Србија", истиче се у честитки премијера Вучића.

Ивани је на тријумфу честитао ипредседник Србије Томислав Николић.

"Навикла си Србију на победе. Хвала ти што си нам поново вратила осмехе на лице. Сувишно је било шта рећи осим оног што ти је цела сала вечерас скандирала - Напред Ивана!", наводи се у честитки председника Николића.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је Ивани Шпановић и оценио да је она "померила своје границе".

"„Оно што је обећала то је и урадила! Свим срцем, свом снагом до злата за Србију! Сјај ове златне медаље је посебан јер је после много деценија освојена у Србији, у Београду! Колико је Ивана посебна, посвећена, колико и како је стало да сваки пут на најбољи начин презентује нашу земљу најбоље говори чињеница да је померила своје границе! Свака част краљице!“", наводи се у честитики Удовичића.

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић одбранила је титулу првака Европе у скоку у даљ, пошто је у финалу победила новим државним рекорд од 7,24 метра.

"Упућујем вам најискреније честитке у име Народне скупштине и лично име на још једном фантастичном резултату, освајању најсјајнијег одличја и обарању личног и националног рекорда. Ивана, свака част“, наводи се у честитки", истиче се у честитки председнице Народне скупштине Маја Гојковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 10. септембар 2024.
17° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару