Читај ми!

Београдски маратон, више од спорта

Ове године ће се у главном граду Србије по 28. пут одржати једна од најзначајнијих спортских манифестација - Београдски маратон. Горан Весић тврди да ће град Београд учинити све како би маратон прошао у најбољем реду.

Градски менаџер Горан Весић рекао је да ће Београд учинити све како би 28. Београдски маратон прошао у најбољем реду.

"Град Београд ће традиционално, кроз учешће својих секретаријата, предузећа и служби, подржати овај најзначајнији и најмасовнији спортски догађај у нашем граду како би он протекао у одличној организацији и како би, као и увек до сада, био у прилици да оствари и своје друге зацртане циљеве", рекао је Весић.

"Посебно када су у питању масовност у свим тркама, спровођење хуманитарних кампања, промоција Београда и Србије, приступачност догађаја што већем броју наших грађана...", додао је он.

Весић, који обавља и функцију председника Извршног одбора Београдског маратона, рекао је да ова манифестација спада у најважније догађаје у Београду.

"Београдски маратон свакако спада у најважније догађаје јер је током деценија постао београдски бренд. Очигледно је да Београдски маратон постаје све занимљивији и привлачнији милионској тркачкој популацији из целог света. Наравно, то ће се значајно одразити и на туристичку потрошњу у Београду, што је један од великих циљева које, такође, желимо да остваримо", рекао је Весић.

Он је додао да ће Град Београд у наредном периоду покушати да помогне и охрабри организаторе спортских, културних и забавних догађаја да манифестације организују у престоници Србије.

"Сваки такав догађај обезбеђује више туриста и бољу промоцију града", рекао је он.

Овогодишњи Београдски маратон одржаће се 18. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару