Читај ми!

Николић примио освајаче медаља

Председник Србије Томислав Николић разговарао је са освајачима медаља на недавно завршеном Европском првенству у атлетици, Асмиром Колашинцем и Емиром Бекрићем. Николић jе захвалио српским репрезентативцима и пожелео им срећу на предстојећим Олимпијским играма. Бекрић и Колашинац поклонили Николићу дрес Србије и Атлетског клуба Партизан.

Председник Србије Томислав Николић разговарао је са атлетичарима Србије, освајачима сребрне и бронзане медаље на првенству Европе у Хелсинкију, Асмиром Колашинцем и Емиром Бекрићем и захвалио им на радости коју су својим успехом приредили грађанима.

Николић је српским атлетичарима пожелео још бољи успех на предстојећим Олимпијским играма у Лондону.

Колашинац и Бекрић захвалили су председнику Србије на подршци и искористили прилику да му поклоне дрес Србије и Атлетског клуба Партизан.

Николић је разговарао и са члановима њихових тимова, тренерима Николом Томашевићем и Мирјаном Стојановић, са председником АК Партизан Драганом Васиљевићем, председником Атлетског савеза Србије Веселином Јевросимовићем и чланом Олимпијског комитета Србије Драганом Животићем, као и са легендом наше атлетике Фрањом Михалићем.

На Европском првенству у Хелсинкију Бекрић је освојио сребрну медаљу у трци на 400 метара препоне, док је Колашинац освојио бронзану медаљу у бацању кугле.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи