Читај ми!

Ришарлисон: Остварио сам сан из детињства

Бразилски центарфор Ришарлисон који је са два поготка селекцији Србије донео прву победу свом тиму на Мундијалу у Катару у изјавама за медије истакао задовољство што учествује на првенству и да је остварио дечачке снове.

Ришарлисон је због повреде пропустио прошло Светско првенство што му је јако тешко пало и посебно је истакао задовољство што је сада Катару.

"Пре четири године сам плакао, мислим да ми је то био један од најдужих дана у животу. Чекао сам лекарски налаз, доктори ишли с једне на другу страну, време је стајало. Сав труд опоравка је вредео, потрудио сам се да стигнем до Светског првенства. Остварио сам сан из детињства.", рекао је Ришарлисон.

Прокоментатисао је утакмицу и посебно свој други погодак за који многи сматрају да је до сада најатрактивнији на првенству.

„Одиграли смо добру утакмицу, посебно у другом полувремену, када се противник уморио што смо успели да искористимо. Сада смо срећни и сигурни. Не знам да ли су у Србији пратили, али сам постигао сличан гол на тренингу у Италији. Оно што урадиш на тренингу и јесте суштина да поновиш на утакмици. Имао сам прилику да захватим волеј и постигао сам прелеп гол. Постизаћу их још."

Центарфор Бразилаца се посебно захвалио свом тиму на одличној сарадњи захваљујући чему је и био у прилици да постигне голове.

"Морам само да се захвалим својим саиграчима. Рекао сам да ми је потребна само једна лопта да постигнем гол и та лопта је стигла. Током недеље сам говорио да ће бити тешко пробити њихов блок, а навикао сам да играм против затворених тимова у Енглеској, па сам научио да користим прилике које ми се укажу. Хвала Богу, вечерас сам две преточио у голове", рекао је нападач Тотенхема.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи