Читај ми!

Мекбрајд

Прва сезона детективске телевизијске серије Мекбрајд, сваког радног дана на Првом програму Радио-телевизије Србије у 13.30 са послепоноћном репризом.

Некадашњи опративац ЛАПД-а и страствени детектив Мекбрајд, преузима случајеве на основу заслуга, а новчана вредност, за њега је сасвим маргинална ствар.

Разочаран у полицију Лос Анђелеса, Мекбрајд са непроцењивим детективским искуством напушта службу решен да се после 12 година поново врати адвокатури.

Уз помоћ његове "десне руке" Фила и бивше девојке, а сада успешне детективке Роберте, Мекбрајд и његов тим ће решавати најмистериозније злочине и то на, веома успешан, старомодан начин!

М. Мекбрајд - успешни лосанђелески детектив и адвокат, познат по томе што је посвећен свом послу и клијентима. Несвакидашње и неконвенционалне методе истраге, на које су његове колеге и струка давно заборавили, показеће се веома успеше у решавању најмрачнијих злочина.

Фил Њубери - бивши јавни бранилац. Мекбрајд и Фил су се упознали током рада на једном случају. Иако су били на супарничким странама, после сусрета «лицем у лице», Фил схвата да може много да научи од искусног парничара, па почне да ради за Мекбрајда.

Роберта Хансен - детективка оштрог језика, са Мекбрајдом дели романтичну прошлост. Она је специјалиста за крвне деликте при ЛАПД-у. Ребека и Мекбрајд, упркос "спорним" моментима у прошлости, стављају посао на прво место. Иако се понекад не слажу, између Мекбрајда и Ребеке влада однос обостраног поверења.

Садржај епизода

Прва сезона почиње насловима "Убиство камелеона", "Убиство после поноћи" и "То је убиство, госпођо!".

У филму "Убиство камелеона" (среда, 02. новембар), Мекбрајд одлучује да преузме интригантан случај за који верује да ће моћи да га одбрани. Пред судом ће покушати да одбрани једног аутостопера који се сумњичи за убиство једне жене. Међутим, случај ће бити утолико тежи када открије да наводни аутостопер има више идентитета.

У филму "Убиство после понићи" (четвртак, 03. новембар) у којем ће Мекбрајд младе девојке коју суд сумњичи да је убила свог доста старијег мужа како би му отела богатство.

У петак 04. новембра на РТС 1 у 13.30 на програму је трећи наставак интригантних авантура - "То је убиство, годспођо!", у којем ће Мекбрајд покушати да одбрани глумицу оптужени за убиство свог шефа...

Следе филмови: "The Doctor is out... Really out", "Tune in for murder", "Anybody Here Murder Marty", "Fallen Idol", "Semper Fi".

У филму "The Doctor is out... Really out" (понедељак, 07. новембар) Мекбрајд упада у мрежу интрига покушавајући да открије ко стоји иза убиства једног доктора. Случај ће бити утолико тежи што је у мистерију готово сигурно умешан неко ко је њему нарочито близак. Уз помоћ својих сарадника, Мекбрајд ће открити шта се крије иза вела тајне овог случаја.

У наредној епизоди "Tune in for murder" (уторак, 08. новембар), Мекбрајд ће се суочити са случајем убиства новинара и водитеља јутарњег програма локалног радија. Сви докази упућују да је у случај уплетен његов сарадник, такође новинар, међутим, да ли ће то бити тако лак посао за Мекбрајда.

Следи епизода "Anybody Here Murder Marty" (среда 09. новембар) у којој Мекбрајд и његови сарадници настављају да решавају убиство новинара. Наиме, популарни телевизијски водитељ убијен је после јубиларне 100. емисије. Постоји много мотива и алибија, а случај ће постати још мистериознији када се доказни материјал појави на иБеју!

У последњој епизоди пре сезоне "Fallen Idol" (четвртак 10. новембар) Мекбрајд ће морати да се прихвати случаја у којем ће открити "прљаве" ствари свог некадашњег ментора, јавног браниоца који је умешан у мистериозно убиство тинејџера током неуспеле пљачке.

У првој епизоди друге сезоне "Semper Fi" (петак 11. новембар) Мекбрад преузима случај бруталног убиства трудне жене и открива да иза свега тога стоји њен муз, бивши успешан маринац америчке војске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару