Читај ми!

Женски клан

После бескрајно забавне спиноф серије "Мућки", на РТС долази америчка криминалистичка серија у којем најтеже случајеве решавају жене.

Тринаест епизода узбудљиве серије Женски клан (Women's Murder Club, 2007-2008) партите сваког радног дана у послепоноћном термину резервисаном за серију на Јавном сервису.

Серија долази од искусног редитеља и продуцента Брета Ретнера кога су прославили Икс-Мен 3, Закон браће, Црвени змај, Сећања једне гејше, Гас до даске...

Ако сте жена, а радите посао који се још увек из неких нејасних разлога сматра искључиво мушким, можете постићи много више ако се удружите са женама које имају сличне каријере и проблеме.

Изврсна, напета и секси криминалистичко-драмска серија "Женски клан" адаптирала је низ бестселера Џејмса Патерсона о групици пријатељица које врло успешно редефинишу појмове мушког и женског, не губећи притом нимало од своје женствености и неодољиве привлачности.

Детективка полиције Сан Франциска Линџи Боксер (Енџи Хармон) готово без грешке ће анализирати свако место злочина, међутим, фрустрирана је чињеноцом да се судски процеси тако споро одвијају, па могу потрајати и неколико година.

Како би заобишла папирологију, али и предрасуде мушких колега, Линџи окупља искључиво женску екипу стручњака, коју уз њу чине и медицинска истражитељка Клара Вошбрн (Паула Њусом), криминалистичка новинарка Синди Томас (Обри Долар) и млада асистенткиња окружног тужитеља Жил Бернард (Лора Харис).

Заједно радећи на бројним сложеним случајевима, њих четири неће само многе криминалце привести правди, него ће се између њих с временом створити и чврсто пријатељство.

Иако живе различите приватне животе, након тога заједно ће откривати не само тајне злочинаца, него и властите страхове, наде и осећања...

Од 26. септембра сваког радног дана у 00.15 на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару