Љубавнице

Због великог интересовања гледалаца, модерна и софистицирана прича о животима четири жене и њиховим компликованим љубавним везама - "Љубавнице", поново на РТС-у! Сваког радног дана од 6. априла на Другом програму РТС-а од 21.00.

Упознате некога, заљубите се и чини вам се да је у питању права ствар али онда сазнате да је ожењен и - погрешан. Смештена у свет где пријатељи постају нова породица, серија Љубавнице доноси нам причу о животима и љубавима четири добре пријатељице чији су животи, нарочито када је реч о љубави, потпуно различити.

Ова драма са елементима трилера је секси, софистицирана и храбра модерна прича о животима четири жене и њиховим компликованим љубавним везама.

Главне улоге тумаче Сара Периш, Орла Брејди, Шерон Смол и Шели Кон, четири најтраженије глумице у Великој Британији.

Кети, Труди, Сиобан и Џесика су тридесетогодишњакиње, пријатељице које су се среле током студија и даље су нераздвојне.

Међутим, њихови животи, нарочито када је сфера емоција и љубави у питању, потпуно су различити. Свака од њих има различито искуство када је реч о љубави и неверству: посвећена љубавница, погрешна супруга, хушкачица с предумишљајем, жена без критеријума.

Замршена мрежа љубави и издаје водиће све четири жене на пут промене и открића, и изнова их учити животу. Ово је прича о тајнама и бесу, страсти и пожуди, губитку и кривици.

Кети (Сара Периш) је цењени доктор. Она је била у вези са неизлечиво болесним пацијентом последње две године. Ослонац је групе. А опет, упркос чињеници да јој се све пријатељице обраћају за помоћ, она не може да им открије своју највећу тајну.

Труди (Шерон Смол) је остала удовица после 11. септембра, а тело њеног супруга Пола никада није пронађено. Она покушава да сама одгоји своје две кћерке, успут се борећи са савешћу и трудећи се да стиша жељу да настави даље са животом.

Сиобан (Орла Брејди) чини се живи у срећи са својим супругом Харијем (Раза Џефри) и успешна је као адвокат. Једини проблем је то што је њен сексуални живот све мање синоним за "вођење љубави", а све више синоним за "продужавање врсте". Могућност да поново оживи страст са супругом је готово равна нули, а немогућност да контролише привлачност коју осећа према колеги Доминику (Адам Рајнер) ускоро ће довести Сиобан на ивицу самодеструкције.

Џесика (Шели Кон) је прелепа, директна девојка која се плаши везивања и чији је нестабилни и авантуристички сексуални апетит чини привлачном за многе мушкарце, укључујући и њеног шефа Сајмона (Адам Астил). Џесика је највише везана за своје пријатељице, а о браку ни не размишља.

Од вртоглавих висина до самог дна, од среће и узбуђења до мука и усамљености, оне су на путу без икаквог путоказа, вођене искључиво емоцијама, у константној борби да живе нормално. Ово је прича о тајнама и бесу, страсти и пожуди, губитку и кривици: драма са елементима трилера, заправо, је храбар осврт на савремен живот и поглед на љубав.

Даглас Ре, извршни продуцент серије изјавио је да је реч о "провокативној серији која има контроверзан поглед на емоције и комплексност преваре" и закључује да је реч о модреној драми о четири блиске пријатељице чији животи су закомпликовани појавом мушкараца, секса и љубави.

Серија анализира све оно што је добро у пријатељству и љубави, али и све оно што је мрачно и болно када су љубавне афере у питању.

Сценаристи: Рејчел, Пол, Харијет Браун, Катрин Кларк И Ричард Варов, аутор и продуцент: Лоури Глејн, аутор и режисер: С. Ј. Кларксон.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару