Зимски биоскоп на РТС-у

"Зимски биоскоп" са филмовима за све генерације поново се враћа у ваше домове. Трећу годину заредом, током јануара и фебруара на Првом програму РТС-а, сваког радног дана, у термину 13.30 часова моћи ћете да гледате игране и дугометражне филмове за све узрасте.

Овогодишњи Зимски биоскоп започиње породичном комедијом о дечаку, псу и кошарци - Бади, пас кошаркаш.

Снивели је кловн који заправо уопште није смешан. Улогу главног забаљача на дечјим прославама обично преузима његов пас Бади који зна да игра кошарку.

Снивелију је досадило да му једно куче узима посао и одлучује да га напусти. Бадија проналази Џош, стидљиви дечак чији је отац недавно преминуо.

Џошова мама Џеки одлучила је да се преселе у градић у Вашингтону али повучени дечак не уклапа се баш најбоље у нову средину.

Сувише стидљив да се пријави за кошаркашки тим, Џош постаје његов менаџер. Кад сви оду кући он остаје у сали и тренира сам.

Једне вечери Џош открива да Бади не само да може да погоди кош него је бољи шутер од било ког другог у тиму.

Тренер Баркер, који гори од жеље за новим победама, одлучује да Бади постане део тима. Ускоро Бади постаје толико познат да се појављује и Снивели који захтева да му врате његовог љубимца.

У главним улогама, Кевин Зегерс, Михајл Џетер, Венди Мекена, Били Кобс и други.

Сними ово

Затим, следи романтична комедија о девојци која покушава да освоји најпопуларнијег дечка у школи у филму Сними ово.

Енди је најпопуларнији дечко у целој школи, и прави најлуђу годишњу забаву, на коју је позвана и лепушкаста Манди.

Међутим, појављује се проблем уочи забаве, Манди је због лошег владања у казни и њен отац не жели ни да чује за забаву.

Ипак, када је отац пусти да оде да учи код пријатеља, инсистира на томе да је сваких пола сата назове и преко камере на мобилном телефону види где се налази!

Манди и њеним пријатељима потребно је много маште како успели да побегну на забаву, а да њен отац то не никада не сазна.

На репертоару Зимског биоскопа је И филм Нико као Мајк 2, наставак кошаркашког хита из 2002. године.

Нико као Мајк говори о походу на титулу Краља бетона. Џером Џенкинс Млађи је ниски улични кошаркаш са великим сном - жељом да доминира отвореним теренима.

Недовољно висок, некоординисаних покрета и дефинитивно недовољно брз, Џером не успева да придобије поштовање својих саиграча на терену, све док не открије тајанствен пар патика кошаркашке легенде Мајкла Џордана, које му дају моћ да у стварност преточи своје снове о победи.

Док Џерома новооткривени таленти шаљу вртоглавом брзином у сам врх царства уличне кошарке, а његов све већи его засењује младалачка чула, породица суперзвезде уличне кошарке и пријатељи добијају задатак да му покажу шта заиста значи бити победник на терену, а и ван њега.

Доктор Дулитл 3

Следи невероватно забавна филмска прича о ћерки ветеринара која открива да, као и њен отац, поседује моћ да разговара са животињама - Доктор Дулитл 3.

Маја, најмлађа ћерка ветеринара Џона, на своје изненађење открива да и она, попут свога оца, разуме животиње и да може да разговара са њима на њиховом језику.

Ни Маја не налази прикладан начин да употреби свој дар и таман када га пронађе, пошаљу је у Дуранго, љетни камп и ранч, где успоставља контакт, истовремено и са људима и са животињама.

Када сазна да је Дуранго на рубу банкрота и да ће га зато ускоро затворити, Маја почиње да тренира са коњима, како би победила на такмичењу у родеу, што би могло да спасе Дуранго.

Током јануара, биће емитовано укупно двадесетак филмова за све генерације, а измеђуосталих очекују вас и Најбољи божићни поклон, Божићна песма, Гарфилд у стварном свету, Другари на снегу, Два и по преваранта, Арктичк прича, Црни Калдрон, Покемон хероји, Џејмс и џиновска бресква...

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару