Како сам упознао вашу маму

Радним данима, на Другом програму, од 21.00, премијерно ћемо пратити трећи серијал америчке серије "Како сам упознао вашу маму", која је инспирисана "пријатељима и глупостима које су правили док су живели у Њујорку".

Како објашњавају Крег Томас и Картер Бајс, аутори серије, тачка од које су кренули био је Енрон, успешни бизнисмен, кога судија, због малог непоштовања закона, "осуђује" да буде професор у једној школи у центру града.

Идеја је одбачена, јер ниједан од аутора није желео дубље да анализира тему.

Та незаинтересованост заправо је и довела до приче која је смештена у 2030. годину, када се Тед Мозби (Џош Реднор) присећа и објашњава својој деци догађаје који су довели до тога да упозна и освоји своју супругу.

Главни ликови и њихови односи засновани су на пријатељству самих аутора ситкома, али и њиховим брачним (не)згодама - лик Теда слободно базиран на животу Картера Бајса, а Маршал и Лили су изузетно слични Крегу Томасу и његовој супрузи.

Иако баш и нису нарочито заинтересовани, Тед ће свом сину и ћерки испричати како се упознао са њиховом мамом. Прича почиње 2005. године, када је Тед, двадесетседмогодишњи архитекта, живео са најбољим друговима Маршалом Ериксеном (Џејсон Сигел), студентом права, и Лили Алдрин (Алисон Ханиган), васпитачицом.

Маршал и Лили су у дугогодишњој вези и ствари у њиховим животима драстично ће се променити када Маршал запроси Лили.

Њихова веридба довешће до тога да Тед, који није у вези, почне да размишља о проналажењу своје "сродне душе" и браку, на гађење његовог пријатеља Барнија Стинсона (Нил Патрик Харис), женскароша.

Без обзира на Барнијево негодовање, Тед почиње своју потрагу. Између осталог, захваљујући игри коју је Барни осмислио само да би његов друг упознавао девојке, Тед ће се упознати и са амбициозном новинарком Робин Шербатски (Коби Смадлерс).

Иако се Тед одмах заљубио, Робин не дели његова осећања.

Исход њиховог упознавања сасвим нам је известан на самом почетку серије, али најзанимљивији детаљи су, свакако, они који су довели до тога да Тед, коначно, нађе и освоји жену свог живота. Док се Тед труди да оствари функционалну везу која ће резултирати браком, Маршал и Лили почињу да преиспитују своју одлуку о браку.

Режија: Крег Томас и Картер Бајс

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 28. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару