Најбољи документарци овог лета на РТС-у

На програмима РТС-а овог лета гледаоци ће моћи да погледају велики број документарних филмова, који ће се емитовати радним данима у 20.00 часова на Другом програму. У питању су награђивана остварења која су постизала бројне успехе на фестивалима широм света.

На програму ће бити страни документарни филмови, различитих тематика, од музике до биографија познатих и моћних личности, али и политичких, спортских, као и прича из света моде...

Тако ће гледаоци имати прилику погледају узбудљиву животну причу необичне и ексцентричне Грејс Џонс, сазнају и оно што нису знали о једној од највећих светских дива - Витни Хјустон, имају увид у младост и политички пут једног од најмоћнијих људи света - Владимира Путина, чују необичне приче о најважнијој споредној ствари на свету, италијанској амбасади у Сантјагу или о контроверзним побуњеницима у Венецуели.

Уживаће уз невероватне кадрове док прате причу анти-хероја који је срушио све препреке како би остварио свој циљ - да сусретне дивље вукове у њиховом природном окружењу. Завириће у ексклузивне снимке припремања последње ревије француског модног генија, Ив Сен Лорана, тик пред његово напуштање света моде.

Током наредна три месеца на програму ће бити филмови: Грејс Џонс: Црвено светло и хлеб (Grace Jones: Bloodlight and Bami, 2017); Витни Хјустон: Бити своја (Whitney: Can I Be Me, 2017); Путинови сведоци (Putin's Witnesses, 2018); Бесконачни фудбал (Infinite Football, 2018); Долина вукова (La vallée des loups, 2016); Сантјаго, Италија (Santiago, Italia, 2018); Прослава (Celebration, 2007); Тупамароси, урбана герила (Tupamaro: Urban Guerrilla, 2019)...

Најбољи документарни програм сваког раног дана у 20.00, само на Другом!

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару