Фестове премијере на РТС-у

РТС ће у наредном периоду премијерно емитовати циклус филмова који су обележили претходна издања овог међународног фестивала.

Циклус ће бити емитован на Другом програму, а започеће у понедељак, 18. фебруара филмом Ниоткуда (In the Fade) из 2017. године, који прати причу о младој жени, Катји чији се живот распадне кад изгуби мужа Нурија и малог сина Рокоа у бомбашком нападу. Она креће у заморну потрагу за починиоцима и разлозима овог бесмисленог злочина, а то све додатно компликује Катјин болан период жалости, отварајући нове ране и сумње.

Данило, адвокат и Нуријев најбољи пријатељ, заступа Катју на суђењу против двоје осумњичених: младог пара из неонацистичког миљеа. Суђење доводи Катју до границе пуцања, али за њу једноставно нема алтерантиве: она жели правду. Филм ће бити на програму у 20.00 часова.

У четвртак, 21. фебруара на РТС 2 у 20.00 ч. гледаоце очекује филм Двоструки љубавник (Double Lover, 2017). Овај контроверзни филм доноси причу о младој Парижанки Клои која се заљубљује у свог терапеута и с њим започиње турбулентну везу у којој ће се његова мрачна прошлост испречити између њих...

Биографска прича о певачу Морисију - Мориси: Енглеска припада мени (England Is Mine, 2017), која прати његов живот пре него што је постао певач бенда Смитс, емитоваће се у суботу, 23. фебруара од 16.30ч, а затим следи аустралијски вестерн смештен у '20-те године прошлог века - Мила земља (Sweet Country, 2017).

У недељи од 25. фебруара, у термину од 20.00ч, на Другом програму РТС-а емитоваћемо хорор драму - Телма (Thelma, 2017), и акциону комедију - Ветеран (Beterang, 2015), док ће у недељи од 04. марта на програму бити и филмови Афера Нил Хилтон (The Nile Hilton Incident, 2017) и Ноктурама (Nocturama, 2016)...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару