Филмска празнична чаролија на РТС-у

Предстојећи празници на програме РТС-а доносе веома богат и узбудљив програм који ће обрадовати све истинске филмске љубитеље и задовољити најразличитије укусе. Очекујте ексклузивне премијере, омиљене класике, вестерне, невероватне акције, а за нежнији део публике посебно смо припремили маратон најновијих романтичних остварења и комедија…

Новогодишња празнична атмосфера започеће маратоном од чак 11 комедија и вестерна са Бадом Спенсером и Теренсом Хилом у главним улогама. Први на програму биће дечији филмови Шериф и клинац из свемира и наставак Супер шериф, а затим следе филмови Човек звани булдожер, Бомбардер, Бог прашта, ја не, Зову ме Тринити...

Након најлуђе ноћи, 01. јануара гледаоци ће моћи да се опусте уз маратон романтичних драма и комедија на Другом програму, који ће започети филмом Као луди из 2011. Посебна посластица биће руски кандидат за Оскара - Без љубави (2017), који је на овогодишњем фестивалу у Кану освојио Велику награду жирија. Женски део публике обрадоваће симпатична француска комедија - Откачене труднице, која је недавно напустила биоскопске сале, али и шпанска романтична остварења попут Сад или Никад и Палме под снегом.

Исте вечери, на Првом програму очекује нас најновији филм из Бондовог серијала - Спектра, који је на програму у 21 час, док за њим следи француски акциони трилер Конвој из 2016. године.

У уторак, 02. јануара, Први програм је резервисан за узбудљиве акције попут популарног филма - Отета 3, са Лијамом Нисоном у главној улози и С.М.А.Р.Т. потера (2017) са Орландом Блумом, док на Другом програму почиње Бонд маратон, који ће трајати све до петка, 05. јануара. Током та четири дана приказаћемо чак 14 филмова из серијала о најпопуларнијем тајном агенту на свету - од Доктор Но (1962) до Поглед на убиство (1985).

Чудесни Спајдермен (2012) резервисао је свој термин на Првом програму, у среду 03. јануара у 21 час, док за њим следи сјајна шпанска акција са Мариом Касасом у главној улози - Торо (2016).

Током празничних дана гледаоци ће имати прилику да погледају и Труманов шоу, Ђангова освета, Превозник: Наслеђе, И даље Алис... Али и нека од омиљених домаћих остварења као што су Тесна кожа (сви делови), Рањени орао, Паја и Јаре, Зона Замфирова, а за Бадње и Божићно вече - Монтевидео, Бог те видео и Монтевидео, видимо се.

Желимо вам срећне новогодишње и божићне празнике!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару