Дуго, топло, филмско и серијско лето на РТС-у

За љубитеље филмског и серијског програма, РТС је током наредних месеци припремио богат и разнолик програм и увео нове термине за емитовање филмова. Дечји летњи биоскоп, домаћи класици, холивудски хитови, италијански хорори, нове сезоне омиљених серија – очекују вас само на РТС-у.

Од 19. јуна, сваког радног дана, термин од 10 ч. на Другом програму РТС-а биће резервисан за најмлађе гледаоце, који ће имати прилику да гледају дечје и анимиране филмове.

Почевши са филмом Добра куца, на програму ће бити и Зоин пас, Где расте црвена папрат, Наполеон, Операција Арктик, серијал филмова Капсер и Ема, Пиксији мали вилењаци, Чудовиштанце Моли, Зозонци у земљи ветра, Витез Расти, Грудвица, Бела и Себастијан, Сафари у Африци и многи други...

Чувени домаћи филмови биће емитовани у 13.30, од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а. Циклус ће започети филм из 1964. године - Пут око света, а за њим следе: Златна праћка, Вишња на Ташмајдану, Двобој за јужну пругу, Другарчине, Звиждук у 8, Салаш у Малом Риту, Тајна манастирске ракије, Последњи круг у Монци, Мој тата на одређено време, Десант на Дрвар и још много филмова из богате филмографије са наших простора...

На Првом програму у вечерњем термину у 21.00 и 22.00, емитоваћемо холивудске хитове и класике. Ноћне хронике, Девојка са тетоважом змаја, Дежурни кривци, Афера Томаса Крауна, серијал Робокап, Дивље приче, Три метра изнад неба, Ратник, серијал Роки, Злочин у леду... само су неки од наслова које ћемо имати прилику да погледамо овог лета на програмима Радио-телевизије Србије.

Суботом и недељом на Другом програму настављају се мини-маратони, а у термину од 23 часа, недељом, емитоваће се филмови италијанског режисера Марија Баве, једног од најутицајнијих аутора хорор жанра у 20. веку. Такође, у јулу нас очекује и пет наслова још једног чувеног италијанског режисера - Серђа Леонеа: За шаку долара; За долар више; Добар, лош, зао; Било једном на дивљем западу и Пази динамит.

У наредна три месеца очекује нас и богат серијски програм. По завршетку прве сезоне популарне серије Тунел, од 17. јуна почиње друга сезона у којој се настављају авантуре познатог полицијског тандема Карла и Елисе. Након последње епизоде серије Фортитјуд, од 09. јула репризираћемо трећу сезону серије Викинзи, као увод у најновију, четврту сезону, која стартује у септембру.

Од 19. јуна, на Првом програму, сваког радног дана у 09.50, биће емитована једна од најгледанијих шпанских серија Госпођа, док ће на Другом програму бити репризиране серије Краљица Изабела (јун) и Часна жена (јул).

И ове године дуго, топло, филмско и серијско лето проведите уз РТС!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару