Најтраженији "Бостонски адвокати"

Једна од најгледанијих "адвокатских" серија у свету поново се враћа на програм РТС-а. У другој половини новембра поново ћемо се дружити са правницима из агенције "Крејн, Пул и Шмит", најуспешније телевизијске адвокатске канцеларије. Осим репризе прве три сезоне серије, гледаоци РТС-а одгледаће премијерне епизоде нових сезона.

У центру пажње овог телевизијског остварења, драме са елементима комедије, јесу личне и професионалне приче адвоката који се често служе неконвенционалним методама, јер прихватају крајње необичне правне случајеве.

Серија Бостонски адвокати заснована је на брзим и комичним дијалозима, а кроз приче из суднице обрађују се социјална и морална питања, док ликови проналазе нове начине за одбрану својих клијената, некад и ван закона.

На челу тима правника, како сам сматра, налази се Дени Крејн (Вилијам Шатнер), изузетан адвокат, на моменте дрзак и нарцисоидан. Осим тога што је егоцентричан, Дени је познат и као велики љубитељ ватреног оружја.

Денијев најбољи пријатељ у фирми је манични Алан Шор (Џејмс Спајдер), један од оних адвоката који скоро увек излазе као победници, чак и из најкомпликованијих случајева. Њему не смета да "испрља руке" само да би добио парницу.

Свако ко мало боље познаје ситуацију у овој адвокатској канцеларији, зна да се на њеном челу, заправо, налази Ширли Шмит (Кендис Берген). Када не покушава да избегне Денијева удварања и не контролише Алана да не би прешао законске оквире (јер би га то коштало званичног изопштења из адвокатске коморе) у борби за своје клијенте, и сама је заступник у неким од најтежих случајева у Бостону.

Због свега овог, јасно је да се људи који желе да добију парницу, а могу то себи да приуште, најрадије за помоћ обраћају адвокатима из канцеларије "Крејн, Пул и Шмит".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 28. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару