Филмски септембар на РТС-у

Спремите се за премијере, најбоље драме, актуелне трилере, акције и домаће филмове које још увек нисте видели на малим екранима… Време је за прави филмски месец на РТС-у!

Последњи месец лета на РТС-у биће богат филмским програмом пуним изненађења.

Сваке вечери, у 21.00 на Првом програму РТС-а имаћете прилику да уживате у филмовима различитих жанрова, од којих је свакако најистакнутији актуелни добитник Оскара у категорији Најбољи филм 2016. године - "Под лупом" (Spotlight, 2015). Истинита прича о разоткривању педофилије у оквиру католичке цркве од стране новинара листа "Boston Globe" биће премијерно приказана у петак, 23. септембра.

Филм који такође привлачи пажњу је још један оскаровац „Катанац за бол" из 2006, који је освојио чак шест Оскара (најбољи филм, најбоља режија, најбољи оригинални сценарио, најбоља монтажа тона, најбољи микс звука и најбоља монтажа). Само за гледаоце РТС-а, на програму је у уторак, 06. септембра.

„Херкул" из 2014. са Двејном Џонсоном у главној улози биће емитован у недељу, 18. септембра, док ћете акциони филм „Снага метка" (2015) са Микијем Рурком имати прилику да гледате у четвртак, 08. септембра.

Очекују вас и два сјајна домаћа остварења. Драма/трилер „Непријатељ" у режији Дејана Зечевића (субота, 17. септембар) са сјајном глумачком екипом: Вук Костић, Љубомир Бандовић, Славко Штимац, Тихомир Станић... Као и трилер „Панама" из 2015. године која је окупила млађу глумачку поставу: Славен Дошло, Тамара Драгичевић, Јелисавета Орашанин...

Крими/драма „Лица у гомили" са Милом Јововић биће на програму у уторак, 27. септембра. Узбудљиви трилер „Виртуелна свест" са Џонијем Депом у понедељак, 12.09, а за љубитеље комедија резервисан је петак, 16. септембар и филм „Џон Такер мора умрети".

Сада знамо где сваке вечери у наредних месец дана можемо пронаћи истинске филмске сладокусце - удобно смештене испред телевизора уз Први програм РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару