Читај ми!

Место злочина: Њујорк

Реприза осме и премијера девете сезоне серијала "CSI" о форензичарима криминалистичке лабораторије "Место злочина: Њујорк", од понедељка 06. маја, радним данима у 23 часа. Кроз омиљене приче, воде вас продуцент Џери Брукенхајмер и аутори Ентони Зикер, Ен Донахју и Керол Менделсон - који стоји и иза серијала "Место злочина: Лас Вегас" и "Место злочина: Мајами".

Пре него што је у септембру 2004. године премијерно приказана прва епизода новог серијала франшизе CSI (Место злочина), продуценти су у неколико наврата, захваљујући појављивањима ликова нове серије у две претходнице смештене у Лас Вегас и Мајами, упознали гледаоце са њиховим најновијим пројектом.

У центру пажње је Мек Тејлор (Гери Синис) начелник њујоршке криминалистичке лабораторије, чији је посао да и у ситуацијама које оскудевају (видљивим) доказима помогне у налажењу криминалаца. У томе му помажу и Дон Флек (Еди Кахил), изданак породице полицајаца коме није проблем да заобиђе правила службе, служећи се по потреби и застарелим и модерним полицијским методама.

Tу су и Дени Месер (Кармајн Ђовиназо), који потиче из породице са криминалном прошлошћу која је непрекидно била под надзором полиције, одлучан да буде на страни закона, доктор Шелдон Хокс (Хил Харпер), главни медицински истраживач, натпросечно интелигентан хирург који је дипломирао са 18 година, али се није снашао у свету коме је примат комерцијализација медицине, те се због тога посветио раду за полицију.

Иначе, верзија Места злочина смештена у Њујорк, окарактерисана је као најсуровији део франшизе чију естетику карактеришу тамне боје.

Тако је било све док Лес Мунвес, председник "CBS" компаније (која стоји иза сва три серијала) није интервенисао.

Тада су аутори посебну пажњу обратили на то да визуелни идентитет најмлђег CSI серијала буде богатији колоритом.

Као и за претходна два серијала и за овај је главна музичка тема једна од песама групе "The Who". Реч је о нумери Baba O'Riley.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару