Читај ми!

Харлекин

Током марта сваке суботе на Првом програму РТС-а, у термину од 16 часова и 45 минута биће емитована остварења „Харлекин“, која обилују елементима драме и кримића.

Харлекин: Друга жена (Harlequin: Another Woman, 1994) - После бруталног напада, Лиса губи памћење, а њен муж тврди да је она сасвим друга особа.

Лиса започиње праву борбу, покушавајући да сазна ко је и улаже велики напор да поврати свој идентитет.

Суочава се са депресивном и горком свакодневицом, отуђена од свих, укључујући и свог мужа. Он је већ поднео захтев за развод. Међутим, планове му ремети изненадно Лисино враћање у реалност.

Поново се јављају симпатије између сада бивших супружника, али намеће се питање да ли ће њихов однос остати исти, након што Лиса потпуно буде повратила памћење.

Филм који је режирао Алан Смајт, биће емитован 09. марта.

Харлекин 2 (The Awakening, 1995) - Сара живи у малом граду, где се сви познају и њен живот је „отворена књига" доступна околини. Она има новчане проблеме, а њен дечко, иначе директор банке покушава да се измакне, игноришући Сарину тешку ситуацију.

Када буде изнајмила собу у једној кући, живот ће јој се нагло променити, посебно због познанства са извесним Џоном Флином.

У међувремену, нестаје велика сума новца и Флин позива Сару да му помогне, јер верује да само она може да уђе у траг лопову. Оно што следи је „дивља вожња" по граду, где Сара открива да је Флин све само не досадан и предвидљив.

Филм који је режирао Џорџ Блумфилд, биће емитован 16. марта.

Харлекин 3 (Broken Lullaby, 1994) -Богата Каћа Давидов, која не зна готово ништа о својој породици, унајмљује Џордана Киркланда да истражи њено порекло.

Како би му олакшала истраживање, даје му неколико фотографија, између осталог и ону на којој стоји поред раскошне фабержеове музичке кутије.

Та фотографија доспева у руке искусном ловцу на благо и женскарошу Нику Ростову, који се упорно намеће да преузме Џорданов посао, али му то не успева па кује лукав план, чиме изазива низ интрига и збуњује Давидову...

Филм који је режирао Мајкл Кенеди, биће емитован 23. марта.

Харлекин 4 (A Change of Place, 1994) - Ким Џејмсон је узорни студент, док је његова сестра Кејт познатија као Доминик врло проблематична.

Кејт, која ради као модел је алкохоличар и потребна јој је помоћ. Брат покушава да јој помогне, али није ни свестан какве проблеме поред зависности Кејт има.

Највише ће га шокирати уцене од стране неколико људи... Међутим, одлазак на лечење ће код Кејт изазвати невероватну промену и велику љубав према једном од радника болнице, Филипу.

Филм који је режирала Дона Деич, биће емитован 30. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару