Читај ми!

Премијере у фебруару

На програмима Јавног сервиса током фебруара, биће премијерно емитовани бројни играни филмови, међу којима су „Пут“ редитеља Џона Хилкоута, „Слободни стрелци“ Џесија Терера и „Орао“ Кевина Мекдоналда.

Од 1. до 28. фебруара биће приказани:

Пут (The Road, 2009) - Епска постапокалиптична прича редитеља Џона Хилкоута, прати оца и сина на путу кроз опустошену земљу, коју је уништила мистериозна катаклизма.

Филм нас води у будућност, у којој је човек присиљен да покаже и најгоре и најбоље од себе. То је прича о будућности, у којој отац и син опстају захваљујући огромној узајамној љубави.

The Cry of the Owl, 2009 - Узнемирени млади човек се сели из великог града због бивше супруге, у нади да ће тамо пронаћи мир и срећу.

У провинцији стиче нове пријатеље и заљубљује се у девојку, чији је дечко мистериозно нестао, ни не слутећи да је упао у клопку и постао један од осумњичених...

Режија: Џејми Тревис

Слободни стрелци (Freelancers, 2012) - Син убијеног полицајца се придружује њујоршкој полицији, где постаје партнер са колегом његовог оца и тимом лажних полицајаца. Његов нови шеф, Саркони, ће одлучити да ли је способан да буде у тиму кроз искушавање оданости, поверења и поштовања.

Када открије истину о смрти свог оца, обузима га жеља за осветом и неће се зауставити док правда не буде задовољена.

Режија: Џеси Тереро

Жвот се деси (L!fe Happens, 2011) - Комедија редитељке Кет Коар, која на занимљив начин представља живот две најбоље пријатељице.

Ове девојке се својски труде да њихов однос остане исти, након што једна од њих остане трудна и добије бебу...

Орао (The Eagle, 2011) - Двадесет година након необјашњивог нестанка Девете легије у планинама Шкотске, млади Маркус Аквила сиже из Рима не би ли објаснио мистерију и повратио добар глас свог оца, команданта Девете легије.

Заједно са својим британским робом Еском, Маркус одлази преко Хадријановог зида у дивиљину Каледоније, не би ли повратио давно изгубљени амблем орла девете легије.

Режија: Кевин Мекдоналд

Across the Hall, 2009 - Трилер о љубавном тоуглу између младог човека, његове веренице и његовог најбољег пријатеља, који је уједно и његов помоћник.

Неуравнотежени Тери позива свог најбољег пријатеља Џулијана и говори му да га његова вољена вереница Џјун вара.

То прави тоталну пометњу у Џулијановој глави, који у бесу одлази са Теријем до једног хотела како би убио прељубнике, али сазнаје застрашујућу истину и покушава да спаси себе и вољену Џјун.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару