Читај ми!

Истражитељи из Мајамија

На Првом програму Радио-телевизије Србије после серије „Место злочина: Лас Вегас“, биће приказана девета и премијера десете уједно и последње сезоне интригантне и узбудљиве серије „Истражитељи из Мајамија“.

После свима доброг познатог серијала Место злочина: Лас Вегас (CSI: Las Vegas), Радио-телевизија Србије наставља да емитује интригантне и узбудљиве серије о форензичарима.

За све љубитеље Ци-Ес-Ај франшизе, премијерно на програму РТС-а, нових 19 епизода десете сезоне серијала Истражитељи из Мајамија (CSI: Miami).

Већ добро познати тим форензичара из Јужне Флориде користи најновија научна открића и проверене полицијске методе, како би решио бруталне злочине.

Поручник Хорејшио Кејн вођа је тима, а њихова истрага се одвија у врелом тропском окружењу Мајамија и разноврсном наслеђу америчког југоистока.

Тим Хорејшија Кејна истражује мистериозна и неуобичајена убиства, али и решава загонетке везане за пљачке, силовања, самоубиства, као и за насиље које хара идиличним окружењем Мајамија.

Кејн је главни криминолог који, с обзиром на то да је био полицајац у одреду за демонтирање бомби и те како зна да се носи са напетим ситуацијама.

У његовом тиму налазе се истражитељи, патолози, балистичари и лабораторијски техничари, који сакупљају доказе и решавају злочине вођени моралном обавезом према жртви.

Рори Кохран је један од Кејнових помоћника. Он је млад и образован криминолог који се форензиком бави у част свог средњошколског друга, који је две године после аутомобилске несреће подлегао повредама.

У тиму је и Ерик Делко, форензичар специјализован за подводне истраге. Алекс Вудс је патолог. Она је образована и позната по томе што се обраћа жртвама. Балистички стручњак у тиму је Кали Дукесне, а најмлађи члан тима је Рајан Вулф чији се приступ истрази разликује.

Улоге: Дејвид Карусо, Тим Спидл, Адам Родригез, Канди Александер, Емили Проктер, Џонатан Того

Аутори: Ентони Зикер, Ен Донахју и Керол Менделсон

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару