Читај ми!

Росамунде Пилчер: Сенке љубави

Четири филма „Сенке љубави“ (Rosamunde Pilcher: Shades of Love, 2011), снимљена према романима британске списатељице Росамунде Пилчер, биће емитована сваке суботе од 15. септембра на Првом програму РТС-а.

„Балнард Хаус", једно од најотменијих имања у шкотским планинама, дом је старе и угледне породице Ерд, која крије мрачну тајну...

Када амерички бизнисмен Конрад Такер угледа у часопису фотографију Лауре Ерд, најмлађе ћерке Ердових, нагло се враћа у прошлост...

Пита се да ли је могуће да је Лаура плод његове везе са лепом Вирџинијом Ерд. Тада се заклиње да ће сазнати истину.

У међувремену, Лаура на Оксфорду упознаје лепог младића Гоа и заљубљује се у њега.

Конрадово истраживање одводи га до породице Балмерино, дугогодишње пријатеље и комшије Ердових.

Арчи и Изабел Балмерино срећни су јер су обновили свој дом, али и због тога што се њихов син Хамиш вратио са дугог путовања, па планирају да приреде бал.

У међувремену Лаура и Го придружују се слављу вереника Хенрија и Емили. Они не слуте да су им то последњи срећни тренуци, пре него што им судбина зада страшан ударац.

Лаурин дечко Го гине у стравичној несрећи, а она се потпуно повлачи у себе. Попут свих осталих и Хамиш Балмерино забринут је за несрећну младу жену.

Ни бал који приређује породица Бламерино, не може ни мало да развесели Лауру...

Међутим, Лаура ипак одлучује да присуствује свечаности код Бламеринових, где ће сазнати тајну, која је била скривана много година.

Потресена Конардовом изненадном смрћу, Вирџинија одлучује да каже Лаури истину ко јој је биолошки отац, не резмишљајући има ли она довољно снаге да поднесе такве вести.

Након те вечери, за породице Ерд и Балмерино више ништа неће бити исто...

Режија: Гајлс Фостер

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару