Читај ми!

Преваранти

Серија о групи елитних превараната из Лондона, који изводе компликоване и велике проневере новца. Њихове једине жртве су богати а похлепни. Репризу шесте и премијеру седме сезоне, можете пратити сваког радног дана на Првом програму РТС-а.

Радња узбудљиве британске серије одиграва се око експерата за преваре. Своје умеће користе за узимање туђег новца, нарочито богатих, који су новац зарадили на непоштен начин, неморалних и бескрупулозних људи.

Било да продају наводно ремек-дело или наводе казино боса да уложи у филм који не постоји, ови преваранти увек нађу начина да остваре своје планове. Свака епизода вас води у свет где ништа и нико, од конобарица, преко чиновника у банци до директора компанија, није оно што изгледа.

Мики Стоун (Едријен Лестер) је амбициозан, интелигентан и врло искусан стручњак за преваре. Он је вођа групе који смишља све планове.

Алберт Стролер (Роберт Вон) је ветеран, чији посао је да нађе савршену мету - некога ко је богат и похлепан а има неку слабост коју тим може да искористи. Када нађе мету, Албертов задатак је да је увуче у план и упозна са остатком екипе.

Еш Морган (Роберт Гленистер) је ту да обезбеди локацију и потребну опрему. Еш се појављује у серији тако што ради своју омиљену превару. Пошто је зарадио прелом лобање у тучи, Еш истрчава пред кола и исценира удес, а затим од осигурања наплати штету.

Кели Адамс, као Ема Кенеди је шармантна и млада плавушица која вара све око себе са невероватном лакоћом. Допустили бисте да вас превари чак и да знате њене намере!

У петој сезони, преварантима се придружио и Шон Кенеди, Емин брат који је желео да постане глумац, а завршио је као искусни преварант.

И на крају ту је Дени (Марк Ворен), талентовани млади преварант који долази да научи занат од Микија, који га прима под своје окриље. Поред главних ликова ту је и Еди (Роб Џарвис), власник бара где екипа смишља преваре и он зна чиме се они баве али се води девизом: "Ништа нисам видео, ништа нисам чуо".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару