Откачени професор

Током јула на Јавном сервису биће емитована хит комедија „Откачени професор“ и њен наставак о луцкастом дебељушкастом научнику Шерману Клампу с Едијем Марфијем у главној улози.

Симпатични научник Шерман Кламп у првом делу из 1996. године покушава да смрша уз помоћ чаробног напитка, али постаје изузетно непријатна личност.

Након чудотворног дејства напитка, Кламп губи на тежини и мења изглед до непрепознатљивости... Постаје изазован мушкарац и подвојена личност.

Остваарење Откачени професор (The Nutty Professor, 1996) Тома Шадиака, које је награђено Оскаром за шминку и специјалне ефекте због невероватне трансформације Марфија у буцмастог професора, биће емитовано 22. јула на РТС 1.

У другом делу филма (Nutty Professor II: The Klumps, 2000) чију режију потписује Питер Сигал, професор Шерман Кламп се жени и породица Кламп је одушевљена.

Његова вереница, Дениз, је пресрећна што ће постати госпођа Кламп... а са њеним апетитом савршено ће се уклопити...

Мама Кламп је узбуђена, тата мање мрзовољан, бака Кламп је задовољна пошто ће Шерман коначно почети да ужива у чарима интимне везе, Ернијева ратоборност лагано кључа, док Ерни Млађи једностано не може да дочека свадбени ручак.

Љупки Шерман верује да више никада неће срести свој алтер-его, али Бади Лав се вратио и покушава да остане сам.

Пошто се потрудио да сахрани Бадија у подсвести, дебељушкасти и болно стидљиви професор је панично уплашен због његовог изненадног повратка на светлост дана... и претње да му угрози планове да ожени колегиницу Дениз Гејнс.

Користећи последње истраживање ДНК, Шерман одлучује да се једном заувек ослободи свог монстурозног противника и његове разарајуће појаве, тако што ће избрисати Бадијев ДНК из свог система.

Али Бади неће тек тако да оде. Он улази у Шерманов свет у пуној снази и тражи своје право на професоров невероватни изум - револуционарни серум младости.

Серум може привремено да врати време, да избрише деценије са нечије појаве и да поврати виталност. Самим тим представља уносно власништво које свако жели.

Очајнички желећи да сакрије серум од Бадија, Шерман га крије у кући Клампових верујући да је тамо сигуран, али чак је и за тату Клампа овај серум неодољив пошто може тренутно да му врати славу и либидо из младости.

Ипак, Бади се не да тек тако уплашити. Инстинкт ће га одвести до дома Клампових, где је у току девојачко вече.

Шуњајући се по кући суочиће се са разблудном баком Кламп, која верује да је Бади човек њених еротских снова.

Преплашен напредовањем седамдесетогодишње "сирене", Бади брзо налази "серум младости" и краде га.

Тада почиње трка са временом у којој Шерман покушава да врати формулу, ред у кућу и да ожени жену коју воли, пре но што се све распадне.

Остварење у коме главне улоге тумаче Еди Марфи и Џенет Џексон биће емитовано 29. јула на РТС 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару