Читај ми!

Скок у будућност

Радним данима од 23 часа на Првом програму РТС-а, следи емитовање Еј-Би-Сијеве серије „Скок у будућност“ (Flash Forward, 2009-2010).

Када тајанствени догађај доведе до помрачења у читавом свету, човечанству се пружа шанса да сагледа своју блиску будућност, па су сви - мушкарци, жене и деца приморани да се суоче с питањем да ли се њихова судбина може избећи, или ће бити испуњена.

Кроз интригантне авантуре у будућности, воде вас Џозеф Фајнс, Џон Чо, Џек Давенпорт, Соња Валџер, Кортни Б. Венс, Брајан О'Бирн, Кристин Вудс, Закари Најтон, Пејтон Лист и други.

Серија је иначе адаптација револуционарног романа награђиваног писца Роберта Џ. Сојера, а извршни продуценти су Дејвид С. Гојер и Бренон Брага.

У првој епизоди серије сви на Земљи доживљавају помрачење од два минута и седамнаест секунди током којег могу да назру своју будућност, али морају да одлуче да ли ће прихватити своју судбину, или ће учинити нешто да је промене.

Шта бисте ви урадили да можете да баците поглед на будућност? Да ли бисте се помирили с тим што сте видели и живели пуним плућима, или бисте учинили све што можете да промените судбину?

Када човечанство на кратко баци поглед на своју будућност, сви су принуђени да размисле о томе да ли ће се њихова судбина остварити, или може да се избегне.

У првој сезони, која има 22 епизоде, путовањем кроз Јуту, открићете ко је крив за поменуто помрачење, али и како је оно утицало на главне ликове.

Такође, сазнаћете да ли нацисти у Немачкој могу да дају одговоре на питања која побуђују највеће страхове, као и то да ли помрачење може да утиче на љубавне везе актера овог научно-фантастичног серијала.

Заинтригирани помрачењем, америчка јавност је на ногама, а у случај се умешају обавештајне службе и амерички Сенат. Уколико открију датум новог помрачења, главни протагонисти серије добиће прилику да га спрече и тако избегну нове невоље.

Серија је снимана у продукцији студија Еј-Би-Си. Дејвид С. Гојер је извршни продуцент, сценариста, режисер. Бренон Брага је извршни продуцент и косценариста пилот епизоде. Остали извршни продуценти су Марк Гугенхајм, Џесика Гојер, Винс Џерардис и Ралф Вићинанца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару