Премијере домаћих филмова

На Првом програму РТС-а током децембра 2011. године премијерно ће бити емитовани домаћи филмови "Ма није он такав" редитеља Мирослава Петковића и остварење "Заједно" редитеља Младена Матичевића.

Ma није он такав- Интелигентни, образовани, шармантни и опрезни Бошко оставља утисак поузданог човека, али је заправо преварант који се у градској железници удвара и измамљује новац од усамљених жена.

У филму Ма није он такав развијају се две основне наративне линије - прва је у форми полицијске потраге, а главни ликови су инспектор Гаврић и шармантни манипулант Бошко, док је друга линија дата у мелодрамској, љубавној форми, са три битна лика жена које Бошко заводи и вара.

Све ће кренути наопако када ступи у везу са сестром моћног тајкуна, која ће због неузвраћене љубави себи пресећи вене, а желећи да се освети, брат ће у потеру за Бошком послати опасне типове.

По службеној дужности за њим креће и инспектор Гаврић. Остварење Ма није он такав биће емитовано 20. децембра на Првом програму РТС-а у 21.00 час.

У главним улогама: Драган Бјелогрлић, Гордан Кичић, Зоран Цвијановић, Искра Брајовић

Режија: Мирослав Петковић

Заједно- Остварење Заједно говори о Урошу, цењеном, награђиваном београдском књижевнику, некадашњем професору, који са женом Маријом и сином Николом живи у кући на Неимару.

Већ неко време је у креативној кризи узрокованој, између осталог, и афером коју је имао са својом студенткињом пре неколико година.

Марија то никада није сасвим преболела. Она је незадовољна њиховим браком и заглављена у ванбрачној вези с Марком, успешним бизнисменом.

Једне ноћи када Урош, Маријином несмотреношћу, открије доказ прељубе, брак коначно пуца. Она одлучује да оде с Марком и да поведе Николу са собом. Али Урош има друге планове.

Филм Заједно биће емитован 27. децембра на Првом програму  РТС-а у 21.00 час. 

У главним улогама: Александар Срећковић Кубура, Милица Зарић, Алекса Срећковић, Бранимир Поповић, Гордан Кичић, Катарина Жутић, Миодраг Крстовић

Режија:Младен Матичевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару