Три боје звука

Од звоњаве будилника, радија, преко гужве у саобраћају, градске вреве и буке у канцеларији, само повремено до нас допиру звуци музике који нам поправљају расположење. Време је за емисију у којој главну реч има забавна музика, гитарски риф, праћен електричним басом и бубњевима... Коначно!

Сваког понедељка у 21.55, од 24. новембра на Првом програму РТС-а емитоваће се нови музички серијал "Три боје звука" који ће се искључиво бавити музиком и музичким темама. У свакој емисији гостоваће чак три музичка састава и донети своју енергију и звук, али и добру забаву.

Најзначајнији домаћи популарни бендови и талентовани кантаутори уживо ће изводити своје највеће хитове и нове песме. У емисији "Три боје звука" моћи ћете да сазнате шта припрема ваш омиљени бенд, како звучи уживо, ко највише греши од музичара у саставу, коју музику слушају приватно и колико се њихови животи разликују од живота обичних људи.

Кроз свет поп, рок, електронске и џез музике водиће вас глумац Бојан Перић. Он ће се побринути да се гости, публика у студију и гледаоци још боље упознају и препусте уживању у добрим вибрацијама. У емисији "Три боје звука" чућете и новости са светске музичке сцене.

Желимо да и ви будете део наше музичке приче о добром звуку. Позивамо Вас да нам пишете и пошаљете своје предлоге и сугестије на и-мејл адресу 3bojezvuka@rts.rs, Facebook страницу "3 BOJE ZVUKA" и на Twitter профил @3BOJEZVUKA.

Погледајте галерију фотографија која ће моћи да вам дочара атмосферу са снимања емисије и биће вам јасно због чега смо поносни на њу.

Уколико сте пропустили премијерну емисију "Три боје звука" понедељком, репризу можете погледати петком на Првом програму у 00:45.

Водитељ: Бојан Перић

Уредник емисије: Јелена Влаховић

Редитељ: Игор Басоровић