Читај ми!

Ново на РТС Планети – ПГП медија плејер

Поводом 70 година постојања најстарије музичке издавачке куће на Балкану, на платформи РТС Планета објављен је нови садржај – ПГП РТС медија плејер.

Музичка апликација тренутно садржи више од 2.000 композиција са 200 студијских, концертних и компилацијских албума и синглова ПГП РТС-а, које можете слушати на мобилном телефону, таблету или компјутеру.

Најновија издања ПГП РТС-а, као и песме које аудиторијум свих генерација добро познаје и воли, сада су на једноставан начин доступни свим корисницима РТС Планете.

Музичку понуду ПГП медијаплејера на РТС Планети чине највећи хитови забавне, рок, џез и world музике, незаборавне евергрин композиције, дечја и народна музика...

Имајући у виду да мултимедијска интернет платформа РТС Планета омогућава регистрацију на чак пет уређаја за један кориснички налог – музику из богате и разноврсне понуде ПГП медија плејера можете слушати на било ком уређају по вашем избору.

За кориснике са територије Србије, ова услуга је бесплатна а широм света овај медија плејер доступан је у оквиру премијум пакета претплате за РТС Планету.

Уживајте у обиљу најбоље ПГП РТС музике, било када и било где – без реклама, без прекида и временског ограничења! 

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво