Читај ми!

Одржана прва проба Србије у Малмеу

"Моје 3" данас су први пут увежбавале наступ на сцени Малме арене, заједно са пратећим вокалима Ксенијом Милошевић, Дуњом Вујадиновић и Јеленом Митић. "После кратке треме на почетку, све је протекло у најбољем реду, добили смо похвале и за модне креације дизајнерке Ане Љубинковић. Задовољни смо, наше представнице су сада потпуно спремне за наступ у уторак 14, маја." изјавили су за сајт РТС-а чланови евровизијског тима Србије.

Према плану организатора 58. Евросонга, данас су између осталих учесника првог полуфинала и представнице Србије одржале прву тонску и костимску пробу у Малме дворани.

Наслов првог новинарског извештаја  на званичном евровизијском сајту eurovision.tv  је истовремено и сублимација најчешћих утисака акредитованих представника медија  из Европе и света о представницама Србије: " МОЈЕ 3 изгледају задивљујуће у сценским костимима ведрог колорита!"  

Кореограф сценског наступа наших представница је искусни Милош Пауновић а ауторка костима за "Моје 3" и пратеће вокале је Ана Љубинковић, реномирана модна дизајнерка из Београда.

"После кратке треме на почетку и  малих корекција неких техничких детаља, све је протекло у најбољем реду. Задовољни смо, девојке су одушевљене пажњом организатора и медија, потпуно су спремне за такмичење!" јавили су нам чланови српске евровизијске делегације.

Наше представнице наступају у првом полуфиналу 58. Евросонга у уторак, 14. маја и извешће песму Саше Милошевића Марета "Љубав је свуда" на српском језику. Ауторка текста песме је Марина Туцаковић.

Поред Невене, Саре и Мирне на евровизијској позорници ће за 7 дана бити и пратећи вокали Ксенија Милошевић, Дуња Вујадиновић и Јелена Митић.

Непосредно пре изласка на сцену, наше три девојке су се иза сцене распевавале, објаснивши присутнима да им је то рутина пред сваки заједнички наступ.

Новинари најугледнијег домаћег независног евровизијскиог сајта  escserbia.com овако су известили су о првој проби представница Србије: "Моје 3″ су вокално приредиле један сигуран наступ који ће сасвим извесно на аутентичан начин затворити прво такмичарско вече. Кореографија се разликује од оне приказане на Беосонгу, прича о "анђелу и ђаволу" је избегнута а свеукупни наступ асоцира на детињу безбригу и чедност."

Утиске наших представница из прве руке као и комплетну ТВ репортажу новинара РТС-а  директно из Малмеа, погледајте у среду у Јутарњем програму Радио телевизије Србије.