Марија Шерифовић и Моје 3

Српска евровизијска победница, Марија Шерифовић посетила је Моје 3 током кореографских проба и пружила им пуну подршку пред предстојеће такмичење у Шведској.

Девојка захваљујући којој је Србија као самостална држава дебитовала победом на Евросонгу 2007. године, обишла је овогодишње представнице Србије како би им пружила несебичну подршку, и поделила неколико корисних савета у вези са за гласовним техникама и сценским наступом.

Њена посета тиму Србије за Малме 2013. уједно је и подршка дугогодишњем пословном сараднику и пријатељу. Наиме, Саша Милошевић Маре, аутор овогодишње такмичарске песме Србије за Евросонг је и коаутор песме „Молитва", којом је Марија донела евровизијску победу Србији.

Сара, Мирна и Невена биле су почаствоване овом посетом и подршком. Имале су и прегршт питања, највише у вези са извођењем песме на евровизијској сцени „Како се концентрисати на извођење када знаш да су у тебе упрте очи 100 милиона људи и др.

Марија Шерифовић имала је само речи хвале за Сару, Невену и Мирну, а осим за певање, похвалила их је и за одличну сценску презентацију песме.

Шта је још Марија професионално посаветовала Моје 3 за сада - остаје тајна.

Оно што је очигледно је да се припреме евровизијског тима Србије одвијају успешно, уз велику подршку свих оних који могу допринети што бољем пласману наше песме, али и што лепшем презентовању Србије пред Европом и светом и ове године.