Mоје 3 песмом и шармом освојиле Амстердам

Сара, Мирна и Невена учествовале су на традиционалном евровизијском концерту “Eurovision in Amsterdam“. Наступом и песмом одушевиле публику али то није све – биле су специјални ТВ извештачи главног евровизијског сајта, eurovision.tv

Представнице Србије, "Моје 3" су на позив организатора овог догађаја боравиле у Амстердаму где су, међу двадесет пет овогодишњих учесника Песме Евровизије извеле песму Србије "Љубав је свуда".

По традицији, пре самог концерта свим учесницима уприличени су сусрети са новинарима из целог света и наравно са љубитељима Евросонга, који су и овог пута дошли из целе Европе у великом броју.

Уредништво званичног евровизијског интернет портала eurovision.tv овoгодишњи ТВ извештај о концерту реализоваће на оригиналан начин - уз специјалне репортере, Моје 3 из Србије!

Наше девојке сјајно су се снашле у улози ТВ репортера, интервјуишући представнике неколико земаља али и новинаре водећих медија. Извођаче су питале о стилу и порукама њихових песама., костимима, кореографији и наравно - да ли имају трему, знајући да ће их гледати 100 милиона људи.

Представнике страних медија Моје 3 су интервјуисале о њиховим утисцима о овогодишњим евровизијским песмама. Током разговора, потражиле су и понеки савет - Шта је пресудно за успех на Песми Евровизије или На шта извођачи треба посебно да обрате пажњу када стану на сцену Малме арене - пред публику и жири у сали и ТВ аудиторијум...

Као и свуда где се појаве, Моје 3 су наравно биле у центру пажње окупљених новинара у Амстердаму а предствнике медија је највише интересовало да ли ће представнице Србије нешто мењати у домену презентације песме на сцени Малме арене, како се припремају пред одлазак у Шведску али и која им се од "супарничких" песама допада.

Песма "Љубав је свуда" могла се чути и пре самог концерта јер су је певали и окупљени фанови испред објекта у ком је одржан "Прес митинг", певали су је и поједини новинари док су прилазили нашим девојкама да их интервјуишу а песма Србије орила се и у оригиналној интерпретацији наше "Моје 3"- на захтев телевизијских и радијских новинара, за њихове извештаје о амстердамском догађају.

После више него бурног викенда, још увек нема одмора за Моје 3. Сутра се настављају свакодневне пробе са стручним тимом РТС-а како би 14. маја, у првом полуфиналу цела Европа поново била одушевљена евровизијском песмом Србије.