Читај ми!

Поновљен конкурс за директора ТВ Србија

Управни одбор ЈМУ РТС на данашњој седници, на предлог генералног директора, за директора Телевизије Србије није изабрао ниједног од кандидата који су се јавили на конкурс за ову позицију. Изабрани су главни и одговорни уредници Трећег програма Радио Београда и "Београда 202" Предраг Шарчевић и Снежана Грујић.

Управни одбор је донео одлуку о расписивању новог конкурса за директора Телевизије Србије. За вршиоца дужности директора Телевизије Србије именован је Илија Церовић, главни и одговорни уредник Образовно-научног програма Телевизије Србије.

На данашњој седници за главне и одговорне уреднике Трећег програма Радио Београда и радио-програма "Београд 202" изабрани су:

Предраг Шарчевић, главни и одговорни уредник Трећег програма Радио Београда.

Рођен 23. 8. 1964. у Обреновцу. Магистрирао је на Филозофском факултету у Београду на одељењу за етнологију и антропологију 2009. године. Каријеру на радију започео је као новинар-водитељ у редакцији Трећег програма Радио Београда. Био је уредник емисије, уредник информативне редакције и главни и одговорни уредник Трећег програма Радио Београда. Шарчевић је и до сада обављао ову дужност.

 

Снежана Грујић, главни и одговорни уредник "Београда 202".

Рођена је 18. 5. 1970. године. Дипломирала је 2004. на Факултету сценских и примењених уметности. Каријеру је започела 1989. као новинар-водитељ и музички уредник Радио Младеновца. Помоћник је главног и одговорног уредника за музички програм и менаџер пројекта у Радио Београду 202. Добитник је годишње награде Радио Београда "Златни микрофон" за 2014. годину. Грујићева је до сада била заменик главног и одговорног уредника "Двестадвојке".

Управни одбор, на предлог генералног директора, није именовао главног и одговорног уредника Првог програма Радио Београда, као ни главног и одговорног уредника Другог програма Радио Београда, већ је донео одлуку о расписивању новог конкурса за ова два места.

У међувремену ће послове вршиоца дужности главног и одговорног уредника Првог програма Радио Београда обављати Ђорђе Влајић. За вршиоца дужности главног и одговорног уредника Другог програма Радио Београда постављена је Јасмина Зец. 

Поновљени конкурси биће расписани у наредних десетак дана.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару