Читај ми!

Јавна расправа Програмског савета РТС-а

Програмски савет Радио-телевизије Србије од 21. децембра 2020. до 10. Јануара 2021. организује Јавну расправу о програмским садржајима Јавне медијске установе РТС. Због актуелне здравствене ситуације и мера за сузбијање пандемије, расправа се ове године организује искључиво писменим путем, без уобичајених јавних дебата и скупова широм Србије.

Грађани, удружења, установе, државне институције и невладине организације, гледаоци и слушаоци заинтересовани за програмски садржај РТС-а као јавног медијског сервиса добродошли су да учествују у расправи.

Похвале, примедбе, предлоге, сугестије и коментаре на програм РТС-а можете доставити електронским путем на мејл javnarasprava@rts.rs [1] односно, поштом на адресу: Програмски савет РТС, Таковска 10, Београд.

Програмски савет ће потом јавно објавити извештај са детаљима ваших закључака и о томе обавестити руковдство РТС-а и надлежне инстутуције.

"У жељи да унапреди квалитет комуникације између Јавног медијског сервиса и милионског аудиторијума слушалаца и гледалаца због којих је основан, и који га финансирају, Програмски савет ће све ваше ставове одговорно размотрити и у форми закључака упутити управљачким и
редакцијским тимовима РТС-а", истакао је овим поводом проф. др Миливоје Павловић, председник Програмског савета РТС-а и додао: „Уверени смо да ћемо се на овај начин додатно
приближити оном виду јавне контроле рада РТС-а који би био усклађен срастућим потребама грађана. Пишите нам на мејл javnarasprava@rts.rs или поштом на адресу: Програмски савет РТС, Таковска 10, Београд."

Одлуку о Јавној расправи за 2020. Годину можете прочитати овде.

Извештај о Јавној расправи у периоду од 21.12.2020. до 21.01. 2021. године можете прочитати овде.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво